Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ] 
Autor Wiadomość
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 12:00 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 8 listopada 2010, 10:00
Posty: 1878
Lokalizacja: Gdańsk Wrzeszcz
Tytuł użytkownika:: Zdolny ale leń.
Wczoraj wrzuciłem ogłoszenie i już po dodaniu chciałem poprawić jakieś przecinki i dodać jedno zdjęcie i ze zdziwieniem zauważyłem, że nie mogę postu edytować (nie ma przycisku edit), tak samo innych moich aktywnych ogłoszeń. Czy coś nie działa w tym dziale, czy to nowe zasady w KSW? Sprawdzałem w innych działach i tam edycja moich postów jest.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 12:17 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 12 stycznia 2016, 14:16
Posty: 1178
Lokalizacja: W-wa
Potwierdzam, też to zauważyłam i dotyczy to tylko działu KSW.

_________________
North to The Future


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 20:08 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 19 listopada 2011, 12:18
Posty: 2065
Lokalizacja: Kraków
Tytuł użytkownika:: Właściciel kompuleta
Potwierdzam, to samo miałem przy próbie edycji postu w K/S/W

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 20:36 
Avatar użytkownika
Rada Jedi

Dołączył(a): piątek, 30 maja 2014, 20:20
Posty: 3855
Lokalizacja: Schleswig, Niemcy
Tytuł użytkownika:: Królowa (porzeczek)
Mi działa lol

_________________
Obrazek
penspa.com


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 20:44 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 18 lutego 2016, 23:58
Posty: 353
Lokalizacja: W-wa
Pisałem do administracji w tej sprawie dwa tygodnie temu, niestety bez odpowiedzi


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 21:27 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
Mi też nie działa ale założyłem że tak ma być :D


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 21:33 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 5 marca 2016, 21:32
Posty: 1061
Mi nie działa. Ale myślałam, że mam karę.

_________________
Bo Rude to nie kolor, to charakter.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 15 listopada 2016, 21:39 
Avatar użytkownika
Rada Jedi

Dołączył(a): piątek, 30 maja 2014, 20:20
Posty: 3855
Lokalizacja: Schleswig, Niemcy
Tytuł użytkownika:: Królowa (porzeczek)
Toczą się rozmowy na zapleczu w tej sprawie

_________________
Obrazek
penspa.com


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: środa, 16 listopada 2016, 13:50 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 8 listopada 2010, 10:00
Posty: 1878
Lokalizacja: Gdańsk Wrzeszcz
Tytuł użytkownika:: Zdolny ale leń.
No i co dalej? To jest przejściowy problem techniczny czy "dobra zmiana" :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: środa, 16 listopada 2016, 14:07 
Avatar użytkownika
Rada Jedi

Dołączył(a): piątek, 30 maja 2014, 20:20
Posty: 3855
Lokalizacja: Schleswig, Niemcy
Tytuł użytkownika:: Królowa (porzeczek)
Okaże się na dniach

_________________
Obrazek
penspa.com


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: środa, 16 listopada 2016, 15:06 
Avatar użytkownika
Almighty Admin

Dołączył(a): wtorek, 2 listopada 2010, 23:05
Posty: 3335
Tytuł użytkownika:: la principessa
Miala byc lepsza zmiana... wieczorkiem odblokuje.

_________________
Kolor różowy to nie zbrodnia.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: środa, 16 listopada 2016, 18:29 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
Dobra zmiana zmierza w złym kierunku :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 18 listopada 2016, 12:09 
Avatar użytkownika
Almighty Admin

Dołączył(a): wtorek, 2 listopada 2010, 23:05
Posty: 3335
Tytuł użytkownika:: la principessa
Ja tylko dodam nieśmiertelne "weźcie, załóżcie swoje forum, to zobaczycie". :) Edycja możliwa.

_________________
Kolor różowy to nie zbrodnia.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 18 listopada 2016, 12:52 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 28 grudnia 2013, 22:03
Posty: 493
W efpenowym dziale odnośnie wędrujacego nadal działa.
Ediit mialo byc że nie działa ;)


Ostatnio edytowano piątek, 18 listopada 2016, 13:00 przez Arkadiusz, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 18 listopada 2016, 12:59 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 8 listopada 2010, 10:00
Posty: 1878
Lokalizacja: Gdańsk Wrzeszcz
Tytuł użytkownika:: Zdolny ale leń.
To wiemy, bo nie działało tylko w KSW (bazarze), ale już działa, dziękujemy :)


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 18 listopada 2016, 13:11 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 23 sierpnia 2014, 17:26
Posty: 1117
W wątku "Aukcje Allegro/Ebay w których coś nie teges", w którym wyżywaliśmy się nad Hero za 1.000 zł (ewentualnie za 10.000 zł) edycja postów nie działa. Mnie tam specjalnie nie zależy, ale...

_________________
Nic, żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

kraków kuchnie na wymiar
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb3 1 styles alveo