Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 
Autor Wiadomość
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 19:43 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
No i znowu problem :D
Czy Wy też tak macie, że czasem forum bardzo wolno się wczytuje? Jeśli ja na forum zaglądam tak z... 10 razy dziennie :) :) to z tego 5-7 razy strona wczytuje mi sie bardzo długo, jakby jakieś obciążenie serwerów... Ale wątpie żeby ten klaster na którym stoi forum był przeciążony.
Tak czy inaczej: dajcie znać :)


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 19:49 
Avatar użytkownika
Firma

Dołączył(a): wtorek, 16 listopada 2010, 01:05
Posty: 3087
Mi chodzi dobrze. Zawsze.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 20:00 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 8 listopada 2010, 10:00
Posty: 1871
Lokalizacja: Gdańsk Wrzeszcz
Tytuł użytkownika:: Zdolny ale leń.
Chyba wczoraj tak miałem, myślałem że to net mi szwankuje, ale inne strony wczytywały się normalnie, a FOP zamulał.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 20:02 
Avatar użytkownika
Rada Jedi

Dołączył(a): piątek, 30 maja 2014, 20:20
Posty: 3853
Lokalizacja: Schleswig, Niemcy
Tytuł użytkownika:: Królowa (porzeczek)
Mamy problemy, pracujemy nad tym

_________________
Obrazek
penspa.com


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 20:23 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 27 listopada 2012, 21:34
Posty: 534
Lokalizacja: Miasto Koziego Wiatru
Tytuł użytkownika:: Pendoktor imigrant
Dnsy zmień. 8.8.8.8 zapasowy 8.8.4.4

_________________
Jestem smokiem, trochę lecę, trochę zionę.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:02 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 24 lipca 2015, 15:36
Posty: 851
Lokalizacja: Łódź
Też miałem tak jak Chester. Kilka razy w ogóle nie udało się wejść na Forum.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:04 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 5 marca 2016, 21:32
Posty: 1055
Się strona w połowie wczytywała, sprawdzałam na telefonie na kompie i ni huhu nie wczytywała się cała. Myślałam, że to moje internety mieszają.

_________________
Bo Rude to nie kolor, to charakter.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:08 
Avatar użytkownika
Rada Jedi

Dołączył(a): piątek, 30 maja 2014, 20:20
Posty: 3853
Lokalizacja: Schleswig, Niemcy
Tytuł użytkownika:: Królowa (porzeczek)
piter22 napisał(a):
Dnsy zmień. 8.8.8.8 zapasowy 8.8.4.4

Yyyy?

_________________
Obrazek
penspa.com


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:14 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 27 listopada 2012, 21:34
Posty: 534
Lokalizacja: Miasto Koziego Wiatru
Tytuł użytkownika:: Pendoktor imigrant
kasiasemba napisał(a):
piter22 napisał(a):
Dnsy zmień. 8.8.8.8 zapasowy 8.8.4.4

Yyyy?



Do Chestera :) Ale teraz sobie myślę, że pewnie na to wpadł.

_________________
Jestem smokiem, trochę lecę, trochę zionę.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:36 
Avatar użytkownika
Firma

Dołączył(a): wtorek, 16 listopada 2010, 01:05
Posty: 3087
cokolwiek to jest ja mam zawsze te najlepsze i najczystsze... i najładniejsze.... bo mi się FOP normalnie wgrywa.

... albo po prostu się wstrzeliwuję pomiędzy zamulanie ;)

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 21:46 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
piter22 napisał(a):
kasiasemba napisał(a):
piter22 napisał(a):
Dnsy zmień. 8.8.8.8 zapasowy 8.8.4.4

Yyyy?



Do Chestera :) Ale teraz sobie myślę, że pewnie na to wpadł.


Tzn. oglądałem trasy, tam są czasy dobre... Coś już tu na samym serwerze sie dzieje... No chyba że ADVANCEDNET.PL lokalnie ma tu coś nachędożone... :>


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: piątek, 7 października 2016, 22:13 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 14 września 2012, 13:22
Posty: 1245
Lokalizacja: Piekary Śląskie
Także zaobserwowałam "zamulanie".

_________________
http://mcagnes.blogspot.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 8 października 2016, 07:48 
A u mnie SOA #1 :D


Góra
  
 
  Offline
PostNapisane: sobota, 8 października 2016, 10:37 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
No to tak jak mówi piter, wygląda to na dnsy. Ale ja sie nie znam, I'm a programmer.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: niedziela, 9 października 2016, 10:21 
Avatar użytkownika
Almighty Admin

Dołączył(a): wtorek, 2 listopada 2010, 23:05
Posty: 3335
Tytuł użytkownika:: la principessa
Najlepsze, że hostingowiec mówi nieśmiertelne "u mnie działa". :)

_________________
Kolor różowy to nie zbrodnia.


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: niedziela, 9 października 2016, 11:05 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
Słaby hostingowiec. Powinien tak długo drążyć temat aż znajdzie. Polecam VipServ.org - prowadzi to przypuszczalnie jeden facet, nie znam gościa, ale od wielu lat mam tam hostingi, poczte i inne i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł ;)
Ale wracając do sprawy - zawsze można coś lokalnie pokombinować...


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: wtorek, 11 października 2016, 13:16 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
Teraz wiadomości prywatne tak zamulają że hoho. Nie da sie podejrzeć co sie tam dzieje na bazie...?


Góra
 Zobacz profil  
 
  Offline
PostNapisane: czwartek, 13 października 2016, 20:19 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 12 marca 2016, 20:57
Posty: 1303
Lokalizacja: Ruda Śląska
Zakładam że problem został rozwiązany...? Od wczoraj nie ma żadnych problemów z przymulaniem.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

kraków kuchnie na wymiar
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb3 1 styles alveo